top of page

– ANNONSERER DEBUTALBUM

'you always wanted more in life, but now you don't have the appetite'

UTE 14. MAI 2021

– FØRSTE SINGEL UTE NÅ

*R1-03738-016A.JPG
Canilla 1 - Photo by Kari Jahnsen.JPG
*R1-03738-003A.JPG

Photo credit: Kari Jahnsen

Hør debutsingelen 'you always wanted more in life, but now you don't have the appetite' her:

Canilla er et nytt prosjekt av lydkunstner og instrumentbygger Camilla Vatne Barratt-Due. Arbeidene hennes består av komposisjon for teater, dans, performance og installasjon, der hun ofte blander datamusikk og live-koding med materialer fra trekkspill, elektro-magnetisk pneumatikk, demonterte instrumenter og stemme. Canilla arbeider med scenekunstnere som Ingri Fiksdal, Espen Klouman Høiner, Eirik Fauske og Rosalind Goldberg, og hennes arbeider har blitt presentert ved museer og teater samt festivaler for lydkunst, dans og musikk rundt i Europa. Musikken er arrangert, mikset og produsert av Ådne Meisfjord, som også er en del av live-installasjonen.

 

Canilla behandler teknologi som minne i munnen og hånden. Hun skriver historier om en svunnet tid sunket inn i sprekker og rifter med rester av liv og andre levninger. Skipsvrak omvandles til frodige blomsterenger, og urskogen synger dystopiske kjærlighetsballader om billesporenes symbolske skisser av etterliv innrisset i barken på utrydningstruede trær.

 

Bak fortellingene pumper et mekanisk hjerte – en struktur av demonterte gamle trekkspill spilt med et alterert mekanisk system. Canilla tilnærmer seg trekkspillet som et avkom etter den industrielle masseproduksjonen av instrumentet som fant sted på slutten av 1900-tallet, og forener dekonstruerte deler av instrumentet med DIY-elektronikk som gir form til nye instrument og performative klanginstallasjoner. 

side1CANILLA.jpg

'you always wanted more in life, but now you don't have the appetite' 

spor:


1. the extinction's voluptuous odor 
2. party with my homies
3. footbridge
4. life without the human look
5. Alfred Korzybski
6. you always wanted more in life, but now you don't have the appetite 
7. we find them picking flowers that grow in the fields of extreme limit

– slippes 14. mai 2021 –

Artwork av Constance Tenvik

Ta kontakt med Kari Jahnsen for mer informasjon - kari@streetpulse.net / +49 176 6441 6461 

Street_Pulse_logo_2_lange_streker_mørk_
bottom of page